Повик за обучувачи и тематски експерт

Сојуз за младинска работа објавува повик за двајца обучувачи за лобирање и застапување и тематски експерт за изработка на методологија и инструменти за оценување на младински центри во рамки на проектот „Младински центар во секоја општина“. Заинтересираните треба да испратат кратка биографија (CV) наsmr.sojuz@gmail.com најдоцна до 5ти септември 2023. Повеќе Read more…