СТАВ НА МРЕЖИ НА МЛАДИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА МИНИСТЕРСТВО ЗА СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА, ДЕМОГРАФИЈА И МЛАДИ

Published by admin on

Трите најголеми мрежи во државата кои работат во поле млади, Сојуз за младинска работа, Национален младински совет на Македонија и Коалиција на младински организации СЕГА, поднесуваат отворено писмо во врска со новоформираното Министерството за социјална политика, демографија и млади.

Погледнете го официјалното писмо на следниов ЛИНК.