КОНКУРС ЗА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

Published by admin on

Сојуз за младинска работа објавува Конкурс за избор на генерален секретар.

Врз основа на член 31 и 32 од Статутот на Сојузот за младинска работа (СМР), Управниот одбор на СМР донесе одлука распишување на КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА СМР.

Сојуз за младинска работа (СМР) ги повикува сите заинтересирани лица, запознаени со младинската работа, процесите во земјата поврзани со младинската работа и работата на СМР да се пријават за позицијата Генерален секретар.

Целосниот повик можете да го најдете ТУКА.