Отворени денови во младински центри

Published by admin on

Сојуз за младинска работа ве поканува на настаните отворени денови во младински центри.

Настаните ќе се одржат од 12:00 до 14:00 часот на:

  • 31.01.2024 Младински центар Кавадарци (Пријавување најдоцна до 29.01.2024)
  • 15.02.2024 Младински центар Пробиштип (Пријавување најдоцна до 09.02.2024)
  • 16.02.2024 Младински центар Битола (Пријавување најдоцна до 09.02.2024)

Повеќе детали можете да најдете на официјалната покана на следниов ЛИНК.