Оглас за вработување на Координатор на проекти

Published by admin on

Врз основа на член 31 од Статутот, Сојузот за младинска работа (СМР) распишува Оглас за вработување на Координатор на проекти.

Пријавите треба да се испратат на електронската адреса на СМР: smr.sojuz@gmail.com, најдоцна до 21 декември, 23:59 часот со назнака: Пријава за Координатор на проекти. Симнете го целосниот повик тука.