Повик за обучувачи и тематски експерт

Published by admin on

Сојуз за младинска работа објавува повик за двајца обучувачи за лобирање и застапување и тематски експерт за изработка на методологија и инструменти за оценување на младински центри во рамки на проектот „Младински центар во секоја општина“.

Заинтересираните треба да испратат кратка биографија (CV) на
smr.sojuz@gmail.com најдоцна до 5ти септември 2023.

Повеќе детали за повиците прочитајте на следниве линкови:

Повик за двајца обучувачи за лобирање и застапување

Повик за тематски експерт за изработка на методологија и инструменти за оценување на младински центри