Оглас за ангажирање на асистент за финансии и администрација

Published by admin on

Врз основа на член 31 и 32 од Статутот, Сојузот за младинска работа (СМР) распишува Оглас за ангажирање на асистент за финансии и администрација, кој ќе биде ангажиран за потребите на проектот “Improvement of socio-economic inclusion of disadvantaged youth through Youth Work”, поддржан од ГИЗ Северна Македонија.

Пријавите треба да се испратат на електронската адреса на СМР: smr.sojuz@gmail.com, најдоцна до 19 јули, 23:59 часот со назнака: Пријава за асистент. Симнете го целосниот повик тука.