Летна младинска академија – Повик за учесници

Published by admin on

Сојуз за младинска работа заедно со Младински центар Кавадарци, Младински центар Битола, Младински центар Пробиштип, Центар за истражувања и анализи НОВУС – Струмица и Младински Клуб – Штип организираат Летна младинска академија: животни вештини за млади лидери. Академијата е отворена за млади од 15 до 24 години и ќе биде спроведена од средина на јуни до крајот на август. Повеќе информации се достапни во повикот за учесници. 

Пријавување на учесниците најдоцна до 10 јуни на https://forms.gle/1ttZ7CwNJ1LVpe6RA