Ангажираме: Координатор за комуникација и администрација

Published by admin on

Врз основа на член 31 и 32 од Статутот, Сојузот за младинска работа (СМР) распишува Оглас за ангажирање на координатор за комуникација и администрација. Пријавите треба да се испратат на електронската адреса на СМР: smr.sojuz@gmail.com, најдоцна до 1 март, 23:59 часот со назнака: Пријава за координатор.

Симнете го целосниот повик тука.