Повик за нови организации членки

Published by admin on

Во пресрет на Генералното Собрание што ќе се одржи на 8ми и 9ти мај, СМР распишува повик за приклучување на нови организации кон Сојузот за младинска работа. 

Пријавите треба да се испратат на електронската адреса на Сојузот за младинска работа: smr.sojuz@gmail.com најдоцна до 29.04.2021. 

Симнете го повикот за нови членки тука