Повик за учесници на обука за програма за образование на возрасните Работник со млади

Published by admin on

Како верификувана институција за образование на возрасните Сојуз за младинска работа објавува повик за учесници на обука за Работници со млади, врз основа на Стандардот на занимање – Работник со млади. одобрен од Министерство за труд и социјална политика во 2018 година и Портфолиото на младински работници 

Обуката ќе биде спроведена во период февруари – мај 2022 година. Часовите ќе се одржуваат во попладневните часови и за време на викенди. Програмата започнува на 15ти февруари, а точните термини за часовите ќе бидат споделени дополнително со групата на учесници на обуката.  Повеќе информации за обуката се достапни на: https://drive.google.com/file/d/1R8OouoD7cMu6AtLr0m9VD_OW7zYCu0a9/view?fbclid=IwAR22fSQHfVPr9b_qVRGjCYfdm4GsTRYxqbp5fDnDpzvw4AYWYcr7ePdWzhY

Рок за пријавување е петок, 31ви јануари 2022, преку пополнување на формуларот достапен на следниот линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcakL61-7cdNWaQ78_uZc5LkynxaavFG_PcuFFTSRuxXEehQ/viewform?usp=sf_link.