Како се основаат младински центри?

Published by admin on

Во ова аниминирано видео, Сојуз за младинска работа ги објаснува чекорите од процесот на отворање младински центри во согласност со младинско учество и младински политики.

Доколку имате прашања или ви е потребна поддршка во процесот, контактирајте не на smr.sojuz@gmail.com