Младинските центри и другите сервиси за млади

Published by admin on

Второто видео од кампањата за отворање на младински центри се фокусира на разликата помеѓу младинските центри и другите сервиси за млади во согласност со Законот за младинско учество и младински политики – младински совети и канцеларии за млади.

Доколку имате прашања или ви е потребна поддршка во процесот, контактирајте не на smr.sojuz@gmail.com