Нови членки на СМР

Published by admin on

На годишното Собрание на Сојуз за младинска работа одржано на 7ми мај, примени беа 3 нови организации членки – Центар за истражувања и анализи Новус – Струмица, Здружение за меѓународна младинска соработка Интерактив – Битола и Младиинфо Интернационал – Скопје.

Со тоа, Сојуз за младинска работа сега има 19 организации членки.