Повик за нови членки на СМР

Published by admin on

Во пресрет на Генералното Собрание што ќе се одржи на 7ми мај, СМР распишува повик за приклучување на нови организации кон Сојузот за младинска работа.

Пријавите треба да се испратат на електронската адреса на Сојузот за младинска работа: smr.sojuz@gmail.com најдоцна до 23.04.2021. 

Симнете го повикот за нови членки тука