КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ПРОЕКТЕН КООРДИНАТОР

Published by admin on

Врз основа на член 31 и 32 од Статутот, Сојузот за младинска работа (СМР) распишува Конкурс за избор на проектен координатор. Пријавите треба да се испратат на електронската адреса на СМР: smr.sojuz@gmail.com, најдоцна до 31 март, 23:59 часот со назнака: Пријава за проектен координатор.

Симнете го целосниот повик тука.