Интервју со Генералниот секретар на СМР Драган Атанасов

Published by admin on

Во интервју за Радио МОФ, Генералниот секретар на Сојуз за младинска работа зборуваше за улогата на младинските работници во секојдневната поддршка на младите и за образовните можности за младински работници во рамки на тековниот проект на Сојуз за младинска работа, поддржан од Агенција за млади и спорт.