Млади во Криза: итни препораки

Published by admin on

Група граѓански организации, меѓу кои и Сојуз за младинска работа, подготви документ со итни препораки до институциите за да се намали негативниот ефект од здравествено-економската криза врз младите.

Документот може да се пристапи овде.

Ги повикуваме другите граѓански организации да се приклучат кон иницијативата и во планирањето долгорочни препораки за справувањео со последиците од кризата.