Интервју со претседателот на СМР Илија Станковски

Published by admin on

Претседателот на Сојуз за младинска работа Илија Станковски и Ана Манасиева од Агенција за млади и спорт на телевизија Телма зборуваа за тековните процеси за препознавање на младинската работа и воспоставување младински сервиси во нашата земја. Погледнете го интервјуто тука.