Повик за нови членки на СМР

Published by admin on

Поради вонредната состојба предизвикана од вирусот Ковид-19, повикот за приклучување на нови организации членки е продолжен до 15 мај. Пријавите треба да се испратат на електронската адреса на Сојузот за младинска работа: smr.sojuz@gmail.com.

Симнете го повикот за нови членки тука.