Мартина Каранфилоска

Име и презимеМартина Каранфилоска
ОпштинаМакедонски Брод
Кратка биографијаСертифициран работник со млади во 2023 година преку Сојуз за младинска работа.

Мартина Каранфиловска е претседателка на Локалниот Младински Совет на О. Македонски Брод (мандат 2023-2025). Особено е заинтересирана за областите младински активизам и младинско учество.

Има учествувано во повеќе обуки, а како особено значајни за својата работа ги истакнува: Обука за младински активизам против корупција (ФОРУМ-ЦСИД); обука за социјално претприемништво; обуки за младинските совети во организација на Коалиција на младински организации СЕГА. 
Контактkaranfiloskam@yahoo.com
тел: 070 369 703