Дафина Тасева

Име и презимеДафина Тасева
ОпштинаСкопје/ Македонски Брод
Кратка биографијаСертифициран работник со млади во 2023 година преку Сојуз за младинска работа.
Контактdafinavaseva87@gmail.com