Алмира Фасљии Муарем

Име и презимеАлмира Фасљии Муарем
ОпштинаШуто Оризари, Скопје
Кратка биографијаСертифициран работник со млади во 2023 година преку Сојуз за младинска работа.

Алмира Фасљии Муарем е менаџер на Младинскиот центар „Сакам да знам“ во Шуто Оризари од септември, 2023 година . Покрај тоа, има работено на истражување на потребите на младите Роми/ки и нивно учество во заедницата, дизајнирање на проекти и програми за работа со млади, како и оддржување работилници со млади на теми: активизам, феминизам и репродуктивно здравје. 

За повеќе информации за професионалното искуство на Алмира Фасљии Муарем, погледнете ја кратката биографија.
Контактalmira.fazli97@gmail.com
almira.fasljii@hera.org.m