Новости

СТАВ НА МРЕЖИ НА МЛАДИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА МИНИСТЕРСТВО ЗА СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА, ДЕМОГРАФИЈА И МЛАДИ

Трите најголеми мрежи во државата кои работат во поле млади, Сојуз за младинска работа, Национален младински совет на Македонија и Коалиција на младински организации СЕГА, поднесуваат отворено писмо во врска со новоформираното Министерството за социјална Read more…

КОНКУРС ЗА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

Сојуз за младинска работа објавува Конкурс за избор на генерален секретар. Врз основа на член 31 и 32 од Статутот на Сојузот за младинска работа (СМР), Управниот одбор на СМР донесе одлука распишување на КОНКУРС Read more…

Отворени денови во младински центри

Сојуз за младинска работа ве поканува на настаните отворени денови во младински центри. Настаните ќе се одржат од 12:00 до 14:00 часот на: 31.01.2024 Младински центар Кавадарци (Пријавување најдоцна до 29.01.2024) 15.02.2024 Младински центар Пробиштип Read more…