Новости

Повик за нови членки на СМР

Со одлука на Управниот одбор, СМР распишува повик за приклучување на нови организации кон Сојузот за младинска работа. Пријавите треба да се испратат на електронската адреса на Сојузот за младинска работа: smr.sojuz@gmail.com најдоцна до 27.11.2020. Симнете Read more…

Интервју со Генералниот секретар на СМР Драган Атанасов

Во интервју за Радио МОФ, Генералниот секретар на Сојуз за младинска работа зборуваше за улогата на младинските работници во секојдневната поддршка на младите и за образовните можности за младински работници во рамки на тековниот проект Read more…